5.10 tuli täyteen seitsemän vuotta eräällä joka aamulla heräs

 

 

– Telkkarissa sanottiin muuten paska. (7v.)

– Tiedätkö sä muuten mitä paska tarkoittaa? (jatkokysymys)

– No se tarkoittaa kakkaa.

Tämä meille kaikille tiedoksi.

( isoveli sanoi koneella, että .ittu, mutta mä sanon vaan voi lahna lisäystä, onneksi 7v:llä on noin leppoisa käsitys äitinsä rumien sanojen tuntemuksesta, että informoi  ja toimii 13v:n kielipoliisina. Isoveli unohtaa huoneessaan, että pienellä padalla on korvat)

 

Toihan menee päin mäntyä… Siis toi, että naiset kantaa vaan  taakkoja, vaikka miehet on vahvempia. Sehän menee päin mäntyä se kulttuuri silloin. ( 7v ilman johdattelua tajutessaan, että joissakin maissa tytöt eivät mene kouluun ja naiset kantavat raskaammat taakat)

 

7v. opetti myös, mitä scheise tarkoittaa. Sori väärinkirjoitus.

”Jos mulle sanotaan, että isäs on idiootti, niin mä sanon, että niin onkin. Tai sitten sanon, mitä, ja sitten taas mitäja sitten taas mitä aina vaan.  Humoristinen vastaus on se paras” selittää 7v.  Kaveri olikin toiminut ”humoristisesti”, kun oli mennyt toisen kaverin syliin istumaan, kun tämä oli mennyt hänen paikalleen.

Nyt 7v. on hurahtanut lasten historia-atlakseen ja maailmanhistoria alkaa pikkuhiljaa olla käyty.  Äiti  on päässyt pohtimaan, miten pienet kivat diktaattorit esitellään lempeästi, koska kirjassa on henkilöiden kuvat niin hyvässä kuin pahassa.  Hyvää kertausta, kuka olikaan Antonio de Olivera Salazar . Neilikkavallankumous nauratti, koska pyssyissä oli todellakin kukkasia.

Äänikirjoja tuli synttärilahjaksi paljon esim. Mauri Kunnas Seitsemän veljestä ja Hölmöläisten tarinoita. Indiana Jones-Legoja kummitäti tilasi Amerikasta asti.

Mikä on mielenkiintoisin nimi: Variksenpelätin, Lex luthor (?), Harlekiini, Jokeri, Pingviini,  Hullu Hattumies, Yökkönen, Myrkkymuratti, Jäämies vai Kissanainen? Kuka on sun lempihahmo on niin tavallinen kysymys…

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: