ei otsikkoa

– Kaks 70v. ukkoa on ammuskellut toisiaan pyssyllä tieriidan takia (isi)

millä pyssyllä? (5v)

Viisivuotias aloitti eskarin ja sai lahjaksi toiveestaan ase-tietokirjan.  Asekiinnostus on voimissaan.  Tarinoita kerrotaan yleisön väsymiseen asti, yleensä seikkailijoina Putki ja Pätkä…

”Putkella on hajonnut telkkari päässä, se on joskus korjannut  naapurin telkkaria. Ne naapurit asuu Kiinassa ja niillä on musta auto. Kellarissa on asekaappi, jossa on 9 lukkoa. Pätkällä on hajonneet silmälasit jalassa. Molemmilla on solmio, Pätkä on aika lyhyt ja Putki on aika pitkä. Pätkä on sokea, koska silmälasit ovat jalassa.  Se on niin Hölmö, sen takia se pitää silmälaseja jalassa.  Putken ja Pätkän talo on rakennettu, asvaltista, sorasta, tiilistä, metallista ja raudasta ja risuista ja oljista. Ovi on tehty risuista ja lattia oljista, seinät tiilistä.  Alapuolella on peltikatto, ettei vesi pääse ja metallinen aita on ympärillä. Kukkapenkki, jossa on kissankelloja, ruusuja, päivänkakkaroita ja auringonkukkia.  Seinän vieressä on apinanaleipäpuu ja polulla on retiisi.  Ne on laittanu retiisin siemenen polulle, siitä se on kasvanu ja apinanleipäpuu apinanleipäpuun siemenestä.

Niiden kissa on leppoisa. Sillä on monikäyttöisempi puu ja korkeampi kuin meidän kissalla.  Se kissa ei osaa uida ja se pelkää vettä. Niillä on hohtimet, niillä Putkella ja Pätkällä.  Jos joku käskee, irrota tosta ruuvi. Ne on töissä puutalojen murskaamossa. Ne ottaa tavaroita pois. Asukkaat on lähteneet ja se puutalo muuttuu autioksi. Ne ottaa ne ruuvit hohtimilla taloista pois.  Siellä ne on töissä  sitten autiotalojen murskaamisessa.  Yhen puutalon purkaminen meni kerran pieleen. Ne sahas putken ja sieltä tulikin järettömästi vettä. Ne häipy sitten ulos  ja otti ne ruuvit pelkästään. Tuli järetön vesilätäkkö. Ihan järvi…”

(Iltatarinassa Putki ja Pätkä törmäsivät maailman suurimpaan lähikauppaan. Auto meni ihan päreiksi.  Bensatankkikin oli ihan tyhjä. Piti tilata varaosia ja ne soittivat varaosakauppaan: Meidän autohan on ihan päreinä, kun törmättiin maailman suurimpaan lähikauppaan…)

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s