”Eiks se oo niin, että jos on iloa, syö hyvin ja liikkuu, niin elää pitkään?” (6v.)

Siis MUSIIKKIA MAESTRO...

(poiminta 6v:n Muppets-leikistä)

– mistä makaroni tehdään? (6v.)
voiko maitoa sanoa pastajuomaksi, mitä vesi sitten on, ja mistä se on alun perin kehittynyt maapallolle…  Marjamehunkin teko on helppoa, kun ne marjat vaan liiskataan opastaa kuusivuotias( mistä niitä saadaan kysyy äiti, no kaupasta tietysti paitsi meillähän on HELPPOA, kun ne ovat pensaissa). Hullu Rumpali ja Sammakko ovat kovasti jutelleet juttujaan.

6v. haluaa Viikatemiehen puvun Halloweeniksi, huokaus. Erään kerran sanoi haluavansa muuttaa maalle, jotta saa viikatteen. Kumpi on muuten terävämpi viikate vai miekka, kysyy hän. Eskari yksi tehtävä on kai opettaa vertailemaan…

Ostin selänraaputuskoukun ja jonkin ajan kuluttua katselin, kun 6v. leikki hirventappamista. Sammakko (germit)  hakkasi koukulla hirveä ja katkaisi sen kaulan. Jonkin ajan kuluttua oli pehmeämpi leikki menossa.

-preesens, imperfekti, perfekti, pluskvamperfekti… (12v. lukee)
onks noi kirosanoja? (6v.)
Ensilumilla
–  eskari ykkönen sanoo, että ketunleivän päällä on räntää, eskari kakkonen sanoo, että lunta, eskari kolmonen sanoo, että ketunleipä on jäätynyt.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: