Joulu, ja Peace and Harmony (Snatam Kaurin biisi)

joulu, ja Peace and Harmony (Snatam Kaurin biisi)

 

Näin joulun kunniaksi pari vanhaa ohjetta, jotka luin jostain iltapäivälehdestä… Jos tulee hikka, ota teelusikallinen sokeria. Jos jalkahiki haisee, kastele niitä vodkalla (parempaa käyttöä ei voi olla), jos tulee STRESSI TAI AHDISTUS TAI PÄÄNSÄRKY laita kynä hampaiden väliin.( Rentouttaa suun lihakset ja helpottaa  hampaiden yhteen puristamiseen), palaneeseen suuhun jäätelöä… Jogurtti syrjäyttää pahanhajuisen hengityksen.

 

Tota hikkahommaa en olisi muistanut, harmi, kun ei haise jalkahiki. Ei toisaalta ole Vodkaakaan. 7v. nauroi, kun kehotin häntä laittamaan seuraavan kerran, kun stressaa kynän hampaiden väliin.  Ei silti, jos kiinnittää huomionsa mihin tahansa vähäksi aikaa, niin kyllähän se auttaa.  Hyvä neuvo.

– Alkaako maailma uudelleen? (7v.)

– Eikös itsenäisyyspäivä ole vakava juhla? (7v.)

Uimahallissa näin n. viisivuotiaan pojan, joka paineli onnellisena lapsen uimakorttia laitteeseen.  Olin tulossa portille ja näin, kuinka nän nauroi iloisesti, joka kerta, kun piippasi, ainakin 5 kertaa ehti käyttää. Tämä toi joulumieltä, vaikka ei sinänsä mitään hauskaa. Äiti oli kassalla, ja puutuin sen verran, että keskeytin pojan  toiminnan. Poika juoksi iloisesti karkuun, varmasti oli sanottu ennenkin. Ilo oli kyllä hyvin aitoa, piip ja yksi uimakerta, toinen piip ja toinen uimakerta, kolmas piip, kolmas uimakerta jne.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: