NELIVUOTIAAN SYNTTÄRIT OVAT 5.10 ELI HÄN KOMMENTOI MEILLE VIISIVUOTIAAN VAKAVUUDELLA TÄSTÄ LÄHTIEN.

– Tiedätkä, mitä tarkoittaa, kun sukupuusta on pudonnut oksa? (viisivuotias)

– no mitä (äiti)

– sitä, että joku on kuollut. (viisivuotias)

– oletko kiitollinen sormikkaista, jotka sait? (äiti)

– olen kiitollinen sitten kun pakkaset tulevat (11v)

– moi Sanna!    (viisivuotias tekee kiusaa velipojalle)

 

Sorvattarella on   aihepulaa, sorvatar rakastaa edelleen kirjoittamista ja kirjoittaa  pitkän tarinan mielellään. Kompastuskivi on Aihe. Niitä joskus löytyy tuosta vaan…  Nyt on köyhää, niin köyhää aiheiden suhteen, luovuus on vessassa ehkä.   Jos joku keksii hyviä aiheita, niin voi kommentoida (hymiö kirjallisena, koska sorvatar ei niistä edelleenkään tykkää, vaikka hienosti  ymmärtää).

Onneksi tuleva viisivuotias sentään kommentoi joka päivä niin paljon, että niistä voisi pitää oman bloginsa. 11v. on myös niin sarkastinen kaveri, että huh, kehen se on tullut. Halusimmeko tätä, ja Mitä 11v. sanoo parin vuoden päästä  Meistä…

Simo kommentoi miau.  Ja me juoksemme, jotta sen olisi hyvä. Miau.  Juttuja siis tulee jatkossakin…  Laatu toteutuu tai etsii itseään.

 

Lapsiperheen totta: Hirveä Pamaus ja kuuluu nopea  ”ei mitään tapahtunut”- kommentti. Molemmat lapset ovat toteuttaneet tätä. Yleensä aikuinenkaan ei kaipaa kummastelijaa, kun kaikki menee pieleen, repeilee ja rikkoilee, vaikka yritys on hyvä…

 

– Sulla on kyllä tosi outo huumorintaju. (11v. äidille)

– Auttaaks toi jotain, kun sä puhut englantia? (11v. äidille, joka ”kiljuu” nelivuotiaalle I don`t know.)

– miten pilvet syntyy? Miksi pihka kovettuu vedessä? Mitä aineita ihmisessä on?  Miten salama syntyy? Mitä sähkö on? Jos vesi ja laava sekoittuu, syntyy smaragdi, montako astettä lämmin laava on… Jne.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: