Kaksoisleuka

Työnnä kieli niin pitkälle ulos kuin pystyt kaula suorana.  Tee tätä parikymmentä kertaa tai niin kauan kuin jaksat. Tuloksia luvataan jo viikossa. Tämä oli niin hauska neuvo, että pääsee kevennykseksi sivulleni. Silmäpussit taas kuulemma lähtevät, jos painelee niitä kylmillä ruokalusikoilla ja naamarasva jääkaappiin, jos aamulla meinaa laittaa…  Rypsiöljy on huomattavasti parempi silmämeikinpoistoaine kuin kaupan litkut oman kokemuksenikin mukaan. Kauneudenhoito-osio olkoon tässä, eläköön elämä ilman kaksoisleukaa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: