Kiitos Jukka Poika (ja Lauri Tähkä)

7v. kirjoitti kerhossa fanikirjeen Jukka Pojalle.

 

Ja Jukka Poika vastasi… Tosin 7v. sai toisen 7v:n kanssa yhteisen vastauksen ja julisteen. Näppärät lapset sopivat, että juliste ja kirje ovat VUOROVIIKOIN  kummankin luona. Molemmat kirjeet on varman laitettu samaan kuoreen ja kerhon osoitteesta, niin ehkäpä siksi tuli yksi juliste ja vastaus. Tämä vuoroviikko-homma on sinänsä oikein hauskaa ja varmaan pedagogisesti arvokasta,  ja uskokaamme, että J-P on tosiaan itse vastannut omin käsin. Hänen lempivärinsä on keltainen.  Kun tulee meidän julisteviikkomme, nuuskikaamme käsiala.  Ei vaan, kyllä pitää uskoa.

Kerhossa oli joku kirjoittanut Lauri Tähkälle, ja sieltäkin tuli vastaus, kaikille kerholaisille kortti. Hieman ”massatuotetumpaa”, mutta kuitenkin  kiitos sille sihteerille tai kuka onkaan, joka näitä vastauksia laittaa.

Seuraavaksi odotamme kerhoon  postia Cheekiltä ja Teemu Selänteeltä.  Pistäkääs ”pojat” kirjettä tulemaan…

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: