Läheltä piti

 

Sorvatar kuunteli radiota ja  sattumalta liikenneonnettomuustiedotteita työmatkoilla,  tapahtuikin seuraavaa:  vasemmalta etäältä tuli henkilöauto. Samanaikaisesti  vasemmalla ylitti kaksi pyöräilijää suojatietä. Ensimmäinen aikuinen pyöräilijä oli noin keskivaiheilla suojatietä, ja perässä tuleva välittömästi hänen jäljessään.  Autoilija ei pysähtynytkään vaan yllätti täysin pyöräilijän. Pyöräilijä kirkaisi, ja sai kun saikin pyörää käännettyä sen verran, että jäi pari senttiä alle jäämisestä. Auto mahtui juuri ja juuri,  ja jatkoi matkaansa. Autoilija (n.60v,) yllätti täysin pyöräilijän.  Pysähtymisetäisyyttä oli runsaasti, joten pyöräilijä ei osannut varautua kuin viime hetkellä.

 

Pienestä, pienestä on kiinni. Näillä pyöräilijöillä ei ollut kypärää. Se hyvä puoli, että tuli hieman mietittyä valmiiksi, mitä tekisi, kun näkisi maahan iskeytyvän pyöräilijän (ilman kypärää). Autoilijalla oli varmaan n. 40 vauhtia, koska hän ei hiljentänyt lainkaan.

 

7v. kertoi, että pingviinit kantavat munaansa jalkojensa välissä. Niinpä ne kai tekevät sitten. Isoveli sai tehtäväksi kasvikansion. Vanhat systeemit ovat palanneet, tosin vain 20 kasvia tarvitsee kerätä ja tunnistaa, latinankielisestä nimestä saa plussaa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: