Paskamaha

Tähän blogiin löydetään silloin tällöin tällä, suomen kielen kermaan,   kielen kauneutta  ansiokkaasti osoittavalla,  ”hakusanalla.” Naureskelen sitä joskus, tuo ei ole sitä  ihan tavallisinta yleiskieltä, ja tämän blogin kirjoittajakin on niin kiltti ja ”asiallista” kieltä käyttävä.

Tuo ”paskamaha” löytyy eräästä vanhasta jutusta, aivan ensimmäisiä blogini juttuja, enpä näköjään  edes muista  sen otsikkoa, MIKÄHÄN SANA sekin voisi olla, ”se on älypää, joka arvaa sen.” Vanha tositarina.

Tilanteen muistan kyllä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s