Ei otsikkoa

 Katselen joskus blogin tietoja ja  sitä, kuinka kauan sivulla on viihdytty. Nyt syystä tai toisesta, on aika usein joku viihtynyt jopa 15min tai yli. Mainitsin tästä kotona ja onneksi selvisi looginen syy… ”Joku voi unohtaa vaikka sun sivun auki lähtiessään tekemään jotain muuta.” No niin, tämä selvä ja ei ylpistytä turhaan.  15 minuuttia on tosi kunnioitettava aika, jos löytyy sellaisia, jotka ovat oikein lukeneet näitä niin pitkään, mutta niin se on 0-30 sekuntiakin.  Hyvää syksyä kaikille kävijöille.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: